keyvisualHome/ nieuws
Over stal t'Egeltje
Onze accomodatie
Pony's
Referenties
Verkoop
Foto's
Wedstrijden
Links
Gastenboek
Contact
StratoTest 

             Op stal gehad 


                             Mentor

Mentor was onze winnaar. Vera heeft tal van prijzen met hem gewonnen zowel in dressuur als in springen. Waaronder 2x het Nederlands kampioenschap, 5x het Brabants kampioenschap en zijn ze reserve kampioen van Nederland geworden. Wij hebben Mentor ongeveer 4 jaar gehad. In deze 4 jaar heeft ook Emma niet onverdienstelijk met hem gepresteerd en zijn zij reserve kampioen van Nederland geworden. Wij zullen Mentor nooit meer vergeten en al de goede dingen die hij ons heeft gebracht.

Om de pijn te verzachten staat hij op een super stal en zal hij voor zijn volgende amazone net zo goed zijn best gaan doen.

                               

 


                               Bobo

Bobo was een echte topper. Bobo wou altijd voor ons werken en liet ons nooit in de steek, bobo had een gouden hart. Wij hebben een aantal jaren van Bo mogen genieten en er heel veel mee gewonnen hij is bij ons meerdere malen kringkampioen geweest, hij is ook een aantal keer brabants kampioen en brabants reservekampioen geweest hij heeft meerdere malen finales van driedaagse springwedstrijden gewonnen, en heeft veel mogen deelnemen aan de nederlandsekmapioenschappen indoor als zowel outdoor.   

In de jaren dat wij Bobo hadden hebben wij ontzettend van haar genoten, en wensen we haar nieuwe amazonetjes heel veel succes toe!


                        Quatro Dance  

Quatro dance oftwel Sjakie was een hele chique ruige A-pony. Quatro dance kochten wij toen hij nog niet onder het zadel was en alleen betuigd was. Emma heeft hem zelf alles geleerd. Sjakie vondt het geweldig als hij aandacht kreeg van ons kleine buurmeisje tatum en tatum er op ging rijden. Quatro Dance was een echte blikvanger op concours en we wensen de volgende kleine amazonetjes heel veel plezier met deze super beweegde pony.


                           Mercedes

Mercedes is een super leuke spring- en dressuur pony. Mercedes werd altijd gereden door Emma. Emma had er dan ook vele prijzen mee gewonnen. Zoals de finale winterfestijn dressuur in de Mortel. Inmiddels is Mercedes verkocht en staat hij hier niet zo ver weg dus we gaan hem zeker nog eens opzoeken.  Wij wensen Neeltje en Daan heel veel plezier met Mercedes en wie weet over een tijdje in de wedstrijdsport.      

                                


                            Lavoro

Lavoro was een hele leuke super mooie stoere sportpony voor Emma L mee heeft gesprongen en  B dressuur. Nu is Lavoro naar Belgie en Iboya rijdt om Lavoro dat gaat heel goed en dat geweldige duo zijn nu al 1e geworden heel knap. Iboya wij wensen je bij deze heel veel succes met Lavoro en hopen dat jij met deze topper nog vele prijzen zult winnen maar dat zal wel goed komen!

 

 


                        Classic Touch

 Classic touch was een hele brave/mooie  vos-ruin van 3 jaar oud .Vera heeft hem 3 weken gereden,en toen ging hij de verkoop in nu is hij wie Jaimy en hij vermaakt zich goed en is nog steeds super braaf.


                                Guuzie

Guuzie was onze leerpony. We hebben hem van Stan van Rooy uit St. Michelsgestel op 20 mei 2006. Als je eraf viel dan bleef hij staan tot er iemand aan kwam. Nu is hij verkocht aan Fam. van Schijndel hij maakt het daar goed.

 

 

 


                        Hunter-Hayes

We kregen hunter-Hayes toen hij ongeveer een paar weken onder het zadel was. Vera heeft hem toen verder gereden. Emma heeft er een wedstrijd een bixiproefje meege-reden toen hij ongeveer 6 weken onder het zadel was. Daarna hebben we hem verkocht.


                                Moonlight  

Moonlight was een hele mooie Bonte B-pony met de stokmaat van 126.9.Hij kon enorm springen, soms dan moest hij over een klein steiltje en dan sprong hij er net als een paard overeen. Hij is nu verkocht aan Nikkie . En nu is hij weer naar een andere eigenaar gegaan namelijk naar Fay.  


                              Twister                                    

Twister is een hele brave pony, hij mocht in de B-B niet naar de Brabantse Kampioenschappen. In de B-L1 mocht hij wel naar de Brabantse Kampioenschappen en werd met 203-206 punten Brabants Kampioen in Zijtaart op 17-08-2008. In de B-L2 werd hij met zijn amazone Vera kringkampioen en mocht naar Brabantse Kampioenschappen en won daar ook in Schijndel met 211-199 punten. Ze mochten naar de Nederlandse Kampioenschappen; in Wanroij op 28-02-2009 en werden Reserve  Kampioen van Nederland. We hadden Twister een wedstrijd in de B-M1 laten lopen en werd 2e met 188 punten. Toen werd hij op internet gezet, en er kwamen mensen kijken Fam. Bekkers. ze kwamen nog een keer terug om te kijken en ze wilden hem, ze hadden hem gekocht. Die zondags mocht ik met Twister de laatste wedstrijd springen in de Mortel eerste. 'S woensdags hebben we Twister naar de nieuwe eigenaars gebracht Fam. Bekkers uit Liempde. Wij wensen de Fam. Bekkers heel veel plezier en geluk ermee, want voor ons was het een topper!

 


 

                              Bon-Jovi

 Bon-Jovi was een hele mooi brave welsh ruin van 3 jaar oud . Hij was veel belovend voor de sport maar omdat hij te groen was voor Nina hadden we besloten om  Bon-Jovi toch te verkopen, het duurde niet lang voordat de 1e belde en daar werd hij aan verkocht.Nu is Bon-Jovi de sport in gegaan met Djowena.


                         Hakuna matata.

Hakuna-Matata was een hele mooi zwarte ruin van 3 jaar en we hadden hem al op proef alleen toen bleek hij niet geschikt voor ons te zijn.

 


                                 Pinky

Pinky was een hele brave a-pony, maar was zeer lui. Dat vondt Emma niet leuk ,      en springen vondt Pinky niet altijd even leuk. Toen is hij verkocht aan Lars en nu is Pinky naar Duitsland gegaan.

                                              

Top